Thursday, January 9, 2014

Kebaikan Harum Malam yang vasss vasssss vasssssss gedevassssss..

produk yang tengah hot dari Legacy Secret..

meh kite tgk kebaikan harum malam.. bukan setakat tuk wanita yang da berkahwin je tau yang masih mencari2 pon BOLEHHH minum.. 


Kandungan Harum Malam: Extrak ros, extrak sireh, kismis, madu, goji, limau purut, strawberry, pueraria mifrica, kayu serapat, buah delima, manjakani, pueraria lobata dan senna.



dan yang paling penting BOLEH diminum semasa PERIODDD and ibu yang menyusu badan seperti saya xperlu risau sbb ibu menyusu pon boleh minum gak...

sy da try.. and rasa dia pon SODAPPPP.. 
yang penting keputusannye mmg menakjubkannn !!! hihihi..

Kebaikan Harum Malam:

[✔] Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual
[✔] Menambah keharmonian suami isteri
[✔] Mengatasi masalah vagina kering
[✔] Mengatasi masalah bau badan & mulut
[✔] Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
[✔] Mencantikkan payudara agar sihat & montok
[✔] Mencantikkan & menaikkan seri wajah
[✔] Meningkatkan sistem tahan tubuh serta menstabilkan hormon
[✔] Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan
[✔] Mengatasi masalah keputihan dan gatal vagina
[✔] Memperbetulkan perjalanan rahim (usaha mendapatkan zuriat)
[✔] Menghilangkan bau badan

harga antara yang terbaik.. promosi masih seperti biasa RM36.00 inc postage

berminat boleh pm sy facebook/mamanaeyna

JOM TRY SAMA2 DAN RASAKAN PERUBAHANNYA...  
 

Tuesday, January 7, 2014

Harum Malam Murah-Murah

amboiiiii..sesuatu sgt tajuk entry..hihi
pye lamenye menyepiii..tup2 kuar trus tajuk semacam tu ye!!!
produk yg tgh hot di pasaran skang... even da lame kluar sbnrnye produk ni.

sbnrnye baru je nk berjinak-jinak dlm bisnes ni..
al maklum la tanggungjawab da makin bertambah..so kna cari side income :)
nak bagi harge paling murah antara yang termurah di pasaran..

sy nk bagi harga kasih sayang pada sesape yang terbaca entry sy ni..hihi..

RM36 inc postage..

murah x??? kasih sayang x???
hihihi.. ni mmg harga kasih sayang ye.. 
jangan xcaye..
klu nak boleh pm sy kt facebook/mamanaeyna
in shaa allah akan dibalas dengan kadar segera...huhu
stok dijangka akan sampai 13 Januari 2014

kalu yang belom pasti lg ape produk ni meh sini sy tunjuk sikit gambo nye ye..
sgale info psl harum malam nnt sy update k..



 

Thursday, May 16, 2013

susahnye hati...

ni la satu perangai mak2 kan???
kalu boleh xnk langsung berjauhan ngn anak..
da la xpnh tinggalkan anak..sekali kena tinggal berhari2 lak tu...
urmmm... dalam dilema betul la..

alahaiiii..camne nak buat ye??
borang tempah flight da buat..tgl tuk anta je lagi...
tapi lamenye la duk tenungkan borang tu...
kalu la boleh bawak aina kan bagus.....

da tengok tiket flight tuk anak n bapak, tgk ade promosi time g n balik...
tp nape la timing tu lgsung xsesuwei.......
hmmm..klu xmemikiorkan awal bln 6 nak kena renew roadtax kete mmg on jela rsnye...
huarghhhhhhhhhh... makkk buntuuuuuuuu...
camne ni??? nak g ke idok...klu x g kang xckup kursus lak...
aduyaiiii...pening mak ko ni nak oiii...



Thursday, May 9, 2013

first time nak tinggalkan aina..

lame sgt rsnye xbukak blog ni..
nak kate bizi xdela bizi mn pon, juz kemalasan tahap melampau..
tambah2 lg non ado idea nk update ape..

kali ni da ade idea..huhuu
gara2 nak kena p kursus kat langkawi... 3 hari 2 malam..
mmg sronok dpt g kursus ni.. tambah2 lg mmg ssh nak dpt kursus jauh2 kan..
sekali pegawai offer, tanpa pikir panjang ok aje la jwbnye..
skali da duk kt meja sdiri bru terpikir aina...

alahaiiiiii... da la xpnh tglkn dia.. klu tgl pon anta umah pengasuh je..
malam xpnh lg la tglkn dia..
da terpikir cane la nnt mlm nk tido..
takuiiittt dia rindu mak nye... #pdahal mak yang takuiit rindu anak...
da la aina still bf time mlm walaupon skang ni dia da jarang bf time mlm tp ati mak kan...
tetap la risau...
hope aina ok la nnt... klu xok mak ko mmg xdapek la nk tlg nak oiii..
klu dekat xpe..ni jauh sgt...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...